• Airco Vullen €75

   

   

   

   

                          

  Apk keuring €25

   

Reparaties

Alle auto’s verslijten in de loop der jaren. Als de auto niet meer naar behoren functioneert is dat onplezierig, maar veelal niet onoverkomelijk.

Bij Autocenter Mollevanger kunt u terecht voor alle automerken. Wij zijn allround opgeleid en hebben een breed kennisniveau op het gebied van autotechniek. Als Bovag-lid beschikt Autocenter Mollevanger daarnaast over alle benodigde technische- en onderhoudsgegevens van uw auto en hebben wij via onze leveranciers de beschikking over de juiste onderdelen voor uw auto.

Wanneer u na de garantieperiode van uw auto te kennen geeft om andere dan originele onderdelen te gebruiken om kosten te sparen, dan kunnen wij u informeren over de mogelijkheden en u hierin adviseren. In onze werkplaats verzorgen wij dan ook graag voor u alle voorkomende reparaties aan uw auto.

Bij ons staat u als klant centraal. In dergelijke gevallen zullen wij u vooraf een inschatting geven van de kosten en adviseren over de (alternatieve) mogelijkheden en oplossingen. Wij verrichten geen reparaties zonder u vooraf geïnformeerd te hebben en zonder uw toestemming. Zo is en blijft Autocenter Mollevanger voor u een betrouwbare partner, waar u jarenlang een goede relatie mee kan hebben.

Ruitreparaties

Als u een ster in uw voorruit heeft dan kan deze soms gerepareerd worden zonder dat de voorruit vervangen hoeft te worden. Moet de ruit toch vervangen worden, neemt u dan uw groene kaart/verzekeringsgegevens mee, zodat wij dit gelijk met uw verzekering kunnen regelen.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor gewone onderhoudsbeurten, vervanging en balancering van banden, wieluitlijning , en dergelijke. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de informatie onder de rubriek “Onderhoud

Moet uw auto gerepareerd worden? Geen probleem.

Afspraak maken