• Airco Vullen €75

   

   

   

   

                          

  Apk keuring €25

   

Inkoop & Inruil

Zorgeloos uw auto verkopen bij Autocenter Mollevanger!

Autocenter Mollevanger koopt regelmatig auto’s in van particulieren en bedrijven voor contant geld. Indien u een andere auto heeft zien staan op de verkooppagina van deze website en deze wil aanschaffen, dan kunt u uiteraard uw huidige auto ook bij ons inruilen! Voor een overzicht van al onze occasions klik op de onderstaande afbeelding.

occasions_01
Klik om op de afbeelding om de occasions te bekijken

Verkopen of inruilen?

Als u wilt weten hoeveel u nog voor uw auto kunt krijgen dan kan Autocenter Mollevanger een inkooptaxatie doen. Het helpt daarbij als wij vooraf over meer informatie beschikken om een dergelijke waarde-inschattng van uw auto te maken. Uiteraard kopen wij uw auto eventueel pas als wij deze ook gezien en beoordeeld hebben.

Indien u aan ons uw auto wil verkopen of bij ons wil inruilen dat kunt u het volgende doen om een prijs- en haalbaarheidsindicatie te krijgen:

1) Klik op onderstaande onderstaande button

contacts_circle

2) Bel direct met telefoonnummer:

Telefoon : +31 (0)10 4823 858
Mobiel : +31 (0)64 5973 903

3) En kom bij ons langs op:

Beverwaardseweg 293, 3077GL Rotterdam

RDW-vrijwaring en financiële afhandeling

Mochten wij geïnteresseerd zijn dan zullen wij een bod doen op uw auto. Als u het eens bent met ons bod dan kunnen we op korte termijn een afspraak maken om de benodigde papieren in orde te maken. Bij de verkoop van uw auto krijgt u direct van ons een geldige RDW-vrijwaring. Als er geen sprake is van inruil dan maken wij direct de financiële afhandeling in orde. De betaling mag naar uw wens in contanten of per bank via een spoedoverboeking.