Reparatie en onderhoud

Camper onderhoud Rotterdam

Ook voor Camper onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Onze klantenkring omvat Rotterdam en de regio. Onze klanten in Rotterdam omschrijven ons camperonderhoud als betrouwbaar, eerlijk en zeer professioneel.
Lees meer

Klassieker onderhoud rotterdam

U bent trots op uw klassieker en wij zijn trots dat wij uw klassieker mogen onderhouden. Wij voegen u graag toe aan onze trouwe en tevreden klantenkring voor klassieker onderhoud in Rotterdam.
Lees meer

Klassieker reparatie Rotterdam

Wij zijn net zo zuinig op uw klassieke auto als u. Bij ons team van enthousiaste en ervaren medewerkers is de reparatie van uw klassieker in de regio Rotterdam in zeer goede handen. Hoge kwaliteit en betrouwbaar. Dus voor een Klassieker reparatie in Rotterdam, neem contact met ons op.
Lees meer

Airco onderhoud Rotterdam auto.

Niets is vervelender dan een airco die niet goed werkt. Woont u in Rotterdam, laat daarom regelmatig uw Airco onderhouden. Wij zijn het juiste adres voor Airco onderhoud. Snel, betrouwbaar en betaalbaar.
Lees meer

Auto airco reparatie Rotterdam

Airco defect? Voor goede en snelle service bent u bij Autocenter Mollevanger aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat uw airco snel weer werkt. Neem contact met ons op voor een afspraak.
Lees meer

Airco vullen Rotterdam

Werkt u airco niet optimaal? Wellicht hoeft uw airco alleen bijgevuld te worden. Voor het vullen van uw airco in Rotterdam kunt u bij ons eenvoudig een afspraak maken. Dankzij onze snelle en goede service werkt uw airco weer optimaal.
Lees meer

Remblokken vervangen Rotterdam

Uw remblokken vervangen in Rotterdam. Bij Autocenter Mollevanger helpen we u graag. Voor APK keuring, een grote of kleine onderhoudsbeurt of voor het vervangen van remblokken in Rotterdam. Wij bieden snelle service voor een betaalbaar tarief.
Lees meer

Remcilinder vervangen en reparatie rotterdam

Remcilinder vervangen en reparatie rotterdam. Autocenter Mollevanger staat voor u klaar.
Lees meer

Uitlaat vervangen Rotterdam

Ook voor het vervangen van een uitlaat van elk merk auto bent u bij ons aan het juiste adres. Kundig, snel, betrouwbaar en betaalbaar. Kortom, voor het vervangen van uw uitlaat komt u naar ons.
Lees meer

Ketting vervangen Volkswagen, Seat, Skoda Vanaf € 650,-

Hoor je een ratelend of klapperend geluid tijdens het starten of optrekken van je Volkswagen? Dan moet hoogstwaarschijnlijk de distributieketting vervangen worden! Dit is een behoorlijk ingewikkelde klus die je met een gerust hart overlaat aan onze gespecialiseerde monteurs. Ratelend geluid bij de koude start? Een aantal Volkswagen, Seat en Skoda modellen uitgevoerd met een benzinemotor, is uitgerust met een distributieketting. Het voordeel hiervan zou moeten zijn dat je niet wordt opgezadeld met periodiek hoge onderhoud kosten voor het vervangen van een distributieriem. Het probleem is alleen, dat bij verschillende benzine uitvoeringen na een jaar of 5 de distributieketting toch teveel is uitgerekt en dat is dan vooral hoorbaar bij de koude start. De garantietermijn is inmiddels verstreken, wat nu? Is vervangen van de distributieketting nodig? Helaas krijg je niet alleen te maken met een vervelend klapperend geluid bij het starten. Als je niets doet wordt de ketting zo slap dat de kans bestaat dat de distributie 'verspringt' en dus de motor niet meer 'op tijd' staat. Hierdoor kan ernstige motorschade ontstaan. Ook zou de ketting kunnen breken wat ook tot veel motorschade leidt. Je bent dus eigenlijk genoodzaakt om op tijd de distributieketting te laten vervangen. Omdat de garantie termijn is verstreken, zul je zelf waarschijnlijk voor de kosten opdraaien. Wacht dus bij twijfel niet te lang en voorkom verdere motorschade! Vraag Vrijblijvend een offerte aan voor uw auto!
Lees meer