Onderhoud merken

Alle merken autobanden Rotterdam

Voor alle merken autobanden en veel meer, kom naar ons garagebedrijf. Wij zijn het erkende autobandenbedrijf voor alle merken in Rotterdam.
Lees meer

Chevrolet Onderhoud en reparatie Rotterdam

Voor al uw Chevrolet Onderhoud en reparatie in Rotterdam kunt u terecht bij Automollevanger. Bij een gezellig familiebedrijf als Mollevanger staat de koffie klaar en helpen wij u deskundig tegen scherpe tarieven.
Lees meer

Ketting vervangen Volkswagen, Seat, Skoda Vanaf € 650,-

Hoor je een ratelend of klapperend geluid tijdens het starten of optrekken van je Volkswagen? Dan moet hoogstwaarschijnlijk de distributieketting vervangen worden! Dit is een behoorlijk ingewikkelde klus die je met een gerust hart overlaat aan onze gespecialiseerde monteurs. Ratelend geluid bij de koude start? Een aantal Volkswagen, Seat en Skoda modellen uitgevoerd met een benzinemotor, is uitgerust met een distributieketting. Het voordeel hiervan zou moeten zijn dat je niet wordt opgezadeld met periodiek hoge onderhoud kosten voor het vervangen van een distributieriem. Het probleem is alleen, dat bij verschillende benzine uitvoeringen na een jaar of 5 de distributieketting toch teveel is uitgerekt en dat is dan vooral hoorbaar bij de koude start. De garantietermijn is inmiddels verstreken, wat nu? Is vervangen van de distributieketting nodig? Helaas krijg je niet alleen te maken met een vervelend klapperend geluid bij het starten. Als je niets doet wordt de ketting zo slap dat de kans bestaat dat de distributie 'verspringt' en dus de motor niet meer 'op tijd' staat. Hierdoor kan ernstige motorschade ontstaan. Ook zou de ketting kunnen breken wat ook tot veel motorschade leidt. Je bent dus eigenlijk genoodzaakt om op tijd de distributieketting te laten vervangen. Omdat de garantie termijn is verstreken, zul je zelf waarschijnlijk voor de kosten opdraaien. Wacht dus bij twijfel niet te lang en voorkom verdere motorschade! Vraag Vrijblijvend een offerte aan voor uw auto!
Lees meer