• Airco Vullen €75

   

   

   

   

                          

  Apk keuring €25

   

BOVAG

De BOVAG is de brancheorganisatie voor bedrijven die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur, autowassen, verkeersopleidingen en tankstations kunnen lid worden.

Consumentenbelang

Voor u als consument is de BOVAG in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich hierbij aan willen sluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien zijn zij verplicht zich te houden aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie, waarop u als consument te allen tijde terug kan vallen. U kunt elk bij de BOVAG aangesloten bedrijf herkennen aan het logo:

bovag

Wij zijn er trots op dat onze klanten hun tevredenheid over ons bedrijf ook aan anderen kenbaar maken. Klik op de volgende link als u daar meer over wilt weten: Reviews bij BOVAG

Branche organisatie

De BOVAG dient voor de bedrijven als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. BOVAG lobbyt, adviseert en organiseert kwaliteitszorg. Daarnaast is dit de werkgeversorganisatie die zich bezighoudt met arbeidsvoorwaardenbeleid, arbeidsvoorziening, arbeidsomstandigheden en onderwijs. Bovendien zorgt zij als netwerkorganisatie voor inkoopbundeling. Kortom, BOVAG biedt op een breed front een grote meerwaarde aan bij aangesloten mobiliteitsbedrijven.